dimecres, 8 de juliol del 2009

Moixiganguers presenten el nou local: Cal Tabola.


Els actes començaran a les 11 del matí, a l’antic local de la colla, situat al costat del Casal de la Gent Gran d’Igualada, on s’iniciarà una cercavila que simbolitzarà el pas de l’antic local fins al nou, conegut com a Cal Tabola, situat al C/ Sant Antoni de Baix número 106-108.

Una cercavila que també comptarà amb la participació del grup de Grallers Mal de Cap i dels Trabucaires d’Igualada, els Voladors.

El nou local, situat al C/ St Antoni de Baix, és una antiga adoberia, rehabilitada ja en part, i que la colla igualadina ha acabat d’adequar per a les seves necessitats organitzatives.

Han estat molts mesos on una bona munió de voluntaris ha treballat desinteressadament per tal que el nou local pogués ser una realitat, que ha comptat amb la col·laboració de diferents empreses que han col·laborat amb el subministrament de diferents tipus de material.

Les obres d’adequació encara no estan del tot acabades, però el seu estat si que permetrà que a partir de la data els assajos es puguin celebrar en el nou edifici i que, mica en mica i a mesura que les possibilitats econòmiques ho permetin, es puguin anar afegint millores a les instal·lacions.

Fins ara, els morats assajaven els dimecres a l’Ateneu Igualadí i els divendres a la pista poliesportiva del col·legi de la Divina Pastora.

Els Moixiganguers volen que el nou local social sigui punt de trobada per a tot tipus d’activitats culturals i associatives. De moment dues entitats, els grallers Mal de Cap i els Trabucaires d’Igualada, ja disposaran de les instal·lacions per a poder realitzar-hi els seus assajos.

L'actuació castellera començarà a les 12:00h i acompanyaran a la formació local les colles castelleres: Xicots de Vilafranca i Castellers de Sabadell. En l'esdeveniment, s'espera que la colla amfitriona recuperi el nivell mostrat a inicis de temporada on va dominar els castells de 7 i 7,5, descarregant amb solvència totes les construccions portades a plaça.


Pit i amunt!

extret de l'anoiadiari.cat i modificat posteriorment a títol personal...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada