dilluns, 13 de juliol del 2009

Festa Major d’Esparreguera

Aquest dissabte passat un grup d’amigues, amics i companys de la colla ens disposarem a creuar el Bruc per anar a veure l’actuació que tenia lloc en la ja esmentada població. Arrivàrem a la “particular” plaça de l’ajuntament, la qual arquitectònicament fa difícil la plasticitat dels castells i, ben mirat, pràcticament qualsevol activitat oberta al poble i del poble. Obriren la tarda tres pilars de quatre caminats de semblant tonalitat, ja que enguany acompanyaven als esparguerins la Colla Jove Castellers de Sitges i els Castellers de Lleida.


A pesar de les baixes castelleres que “condicionarien” l’actuació de les colles visitants, en el cas de Sitges pel baix nombre de camises arrossegades fins al Baix Llobregat i en el cas lleidatà per algunes baixes i estrenes significatives en quant a castellers de tronc. Fou una bona tarda de castells, per la manca de llenya i la visible recuperació dels Castellers d’Esparreguera.


Aquests darrers van concloure la millor actuació de la present campanya en descarregar un 3d6ps, un paradíssim i esperançador 4d7, un 5d6 i dos espadats de 4. L’arribada de la segona part de la temporada augura la recuperació dels castells bàsics de 7 com quelcom habitual en el seu cartell d’actuació, la qual cosa és una molt bona noticia pel món casteller.


Pel que fa a la formació lleidatana van sortir de plaça amb un 5d7, 2d7, 4d7a i v5 tot descarregat amb gran solvència.

Finalment, la colla de Sitges portar a plaça un 4d6a, 4d6, 3d6 i un espadat de 4 que tancava l’actuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada